Close Menu
Canadian ReviewsCanadian Reviews
  • What’s On
  • Reviews
  • Digital World
  • Lifestyle
  • Travel
  • Trending
  • Web Stories
Trending Now
Swimwear experts highlight the latest looks for the pool or beach | Canada Voices

Swimwear experts highlight the latest looks for the pool or beach | Canada Voices

10th Jul: Miguel Ángel Blanco: The 48 Hours that Changed Spain (2026), 1hr 34m [TV-14] (6/10)

10th Jul: Miguel Ángel Blanco: The 48 Hours that Changed Spain (2026), 1hr 34m [TV-14] (6/10)

Mary Simon gets send-off at Governor General’s Performing Arts Awards, TELUS gala raises funds for youth | Canada Voices

Mary Simon gets send-off at Governor General’s Performing Arts Awards, TELUS gala raises funds for youth | Canada Voices

How Champagne producers maintain a consistent product from year to year despite warmer temperatures | Canada Voices

How Champagne producers maintain a consistent product from year to year despite warmer temperatures | Canada Voices

Accor Convenes Third Edition of the Global Leadership Council to Identify the Key Trends Driving Hospitality Performance in 2026

Accor Convenes Third Edition of the Global Leadership Council to Identify the Key Trends Driving Hospitality Performance in 2026

Carney heading to Alberta for Calgary Stampede

Carney heading to Alberta for Calgary Stampede

Jason Statham’s highest-rated action movie is completely free to stream now

Jason Statham’s highest-rated action movie is completely free to stream now

Facebook X (Twitter) Instagram
  • Privacy
  • Terms
  • Advertise
  • Contact us
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest Vimeo
Canadian ReviewsCanadian Reviews
  • What’s On
  • Reviews
  • Digital World
  • Lifestyle
  • Travel
  • Trending
  • Web Stories
Newsletter
Canadian ReviewsCanadian Reviews
You are at:Home » 85 Funniest ‘What Do You Call?’ Jokes To Crack You Up
85 Funniest ‘What Do You Call?’ Jokes To Crack You Up
Lifestyle

85 Funniest ‘What Do You Call?’ Jokes To Crack You Up

11 July 20267 Mins Read

What is it about ‘What do you call…?’ jokes that is just so pleasing to the ear and the funny bone? It’s everything from the gag line to the delivery—or maybe they’re so satisfying to hear because at the end of the day you just really need a good laugh. And what’s better than a solid punch line? We found the funniest “What do you call?” jokes for kids and adults that will have you doubled over in laughter.

Maybe you want to hear them because you want something to tickle your sides (metaphorically), or because you just need some good icebreaker humor for an awkward office party or hangout with new acquaintances. Either way, funny “What do you call?” jokes are a major crowd pleaser and lighten the mood in nearly every scenario.

No matter who you are or where you come from, we can all agree that jokes make us laugh (for the most part if they’re good). So with that in mind, dive into some of these one-liners to add a little spring to your step, or to share with your friends the next time you need to be the funniest person in the room. Maybe you’ll even impress your family members, who can admittedly be a tough crowd.

Related: 75 Funniest Summer Jokes To Entertain Both Kids and Adults

85 Best ‘What Do You Call?’ Jokes

CanvaPro/Parade

  1. What do you call a paper airplane that won’t fly?
    Answer: Stationary
  2. What do you call the food that dyslexic zombies like to eat?
    Answer: Grains
  3. What do you call a woman who only has one leg?
    Answer: Ilene
  4. What do you call 2 guys hanging on either side of a window?
    Answer: Kurt ‘n Rod
  5. What do you call a guy standing in front of a door?
    Answer: Matt
  6. What do you call a guy with no arms and legs in the ocean?
    Answer: Bob
  7. What do you call a woman who burns her bills?
    Answer: Bernadette
  8. What do you call a fish with no eye?
    Answer: A fsh
  9. What do you call a homeless horse?
    Answer: Unstable
  10. What do you call stressed-out dinosaurs?
    Answer: Nervous Rex
  11. What do you call someone in debt?
    Answer: Owen
  12. What do you call a jumping cow?
    Answer: A milkshake
  13. What do you call a group of sheep rolling down a hill?
    Answer: A lamb-slide
  14. What do you call a fake noodle?
    Answer: Impasta
  15. What do you call a big pile of cats?
    Answer: A meowntain

Related: Got a Wicked Sense of Humor? These 185 Dark Humor Jokes Will Be Right Up Your Alley

Funny ‘What Do You Call?’ Jokes

CanvaPro/Parade

  1. What do you call a short mother?
    Answer: A minimum
  2. What do you call the daughter of a hamburger?
    Answer: Patty
  3. What do you call a bagel that can fly?
    Answer: A plane bagel
  4. What do you call a businessman with a briefcase in a tree?
    Answer: A branch manager
  5. What do you call a doctor who fixes websites?
    Answer: A URL-ologist
  6. What do you call an M&M that went to college?
    Answer: A Smartie
  7. What do you call a baby polar bear?
    Answer: An ice cub
  8. What do you call a witch who lives on the beach?
    Answer: A sand-witch
  9. What do you call a key that opens the door on Thanksgiving?
    Answer: Turkey
  10. What do you call shorts that clouds wear?
    Answer: Thunderwear
  11. What do you call milk that gets anything it wants?
    Answer: Spoiled milk
  12. What do you call a funny mountain?
    Answer: Hill-larious
  13. What do you call a cute door?
    Answer: Adoorable
  14. What do you call someone who paints funny pictures of cars?
    Answer: A car-toonist
  15. What do you call a magician on a plane?
    Answer: A flying sorcerer

Related: 150 Dirty Jokes That Will Definitely Make You Blush

‘What Do You Call?’ Jokes for Adults

CanvaPro/Parade

  1. What do you call a dead musician?
    Answer: A decomposer
  2. What do you call the ocean’s favorite laundry detergent?
    Answer: Tide
  3. What do you call someone who can’t stick to their diet?
    Answer: A desserter
  4. What do you call the lights on Noah’s Ark?
    Answer: Flood lights
  5. What do you call a guy with no arms and legs in the ocean?
    Answer: Bob
  6. What do you call a man with a toilet on his head?
    Answer: John
  7. What do you call two octopuses that look exactly the same?
    Answer: Itenticle
  8. What do you call a bear with no socks?
    Answer: Bear foot
  9. What do you call a crab that plays baseball?
    Answer: A pinch hitter
  10. What do you call a farm that grows bad jokes?
    Answer: Corny
  11. What do you call a skeleton who goes out in cold weather?
    Answer: A numb skull
  12. What do you call a dog magician?
    Answer: A labracadabrador
  13. What do you call a cow that plays a musical instrument?
    Answer: A moosician
  14. What do you call a Christmas tree that knows karate?
    Answer: Spruce Lee
  15. What do you call a lazy kangaroo?
    Answer: A punch potato
  16. What do you call a boomerang that won’t come back?
    Answer: A stick
  17. What do you call someone who raises hens?
    Answer: A chicken tender
  18. What do you call a fly without wings?
    Answer: A walk
  19. What do you call a happy cowboy?
    Answer: A jolly rancher
  20. What do you call a rude cow?
    Answer: Beef jerky

Related: Need a Good Laugh? These 135 Funny Puns Will Have You Giggling All Day

‘What Do You Call?’ Jokes for Kids

CanvaPro/Parade

  1. What do you call an indecisive bee?
    Answer: A may-bee
  2. What do you call prehistoric sleepovers?
    Answer: Dino-snores
  3. What do you call a sleeping male cow?
    Answer: A bulldozer
  4. What do you call a bear that delivers Christmas presents?
    Answer: Santa Claws
  5. What do you call a bear with no teeth?
    Answer: A gummy bear
  6. What do you call a city dog?
    Answer: A downtown hound
  7. What do you call an assertive ostrich?
    Answer: The boss-strich
  8. What do you call an angry carrot?
    Answer: A steamed veggie
  9. What do you call it when a snowman has a temper tantrum?
    Answer: A meltdown
  10. What do you call a cross between a dinosaur and a pig?
    Answer: Jurassic pork
  11. What do you call mozzarella that doesn’t belong to you?
    Answer: Nacho cheese
  12. What do you call a camel with no humps?
    Answer: Humphrey
  13. What do you call a bear with no ears?
    Answer: B
  14. What do you call a gorilla with no ears?
    Answer: Anything you like; he can’t hear you
  15. What do you call a monster who lives on your finger?
    Answer: The bogey man
  16. What do you call a robber’s underpants?
    Answer: A pair of knickers
  17. What do you call a medieval lamp?
    Answer: A knight light
  18. What do you call a criminal at the North Pole?
    Answer: A brrr-gular
  19. What do you call something that has the head of a man and the tail of an eagle?
    Answer: A quarter
  20. What do you call people who love ceilings?
    Answer: Ceiling fans
  21. What do you call a phoney serpent?
    Answer: A fake snake
  22. What do you call an overweight dog?
    Answer: A round hound
  23. What do you call a gummy worm on the beach?
    Answer: A sandy candy
  24. What do you call a mean sandwich?
    Answer: Rude food
  25. What do you call a wet bear?
    Answer: A drizzly bear
  26. What do you call a bike that doesn’t want to go hiking?
    Answer: Two-tired
  27. What do you call a cold dog?
    Answer: A chili dog
  28. What do you call a funny pizza?
    Answer: Cheesy
  29. What do you call it when French fries hang out?
    Answer: Ketchup

Related: 75 Pickle Puns That Prove These Jokes Are Kind of a Big Dill

Cheesy ‘What Do You Call?’ Jokes

CanvaPro/Parade

  1. What do you call two birds in love?
    Answer: Tweethearts
  2. What do you call a piece of sad cheese?
    Answer: Blue cheese
  3. What do you call a pig that does karate?
    Answer: Pork chop
  4. What do you call a fish doctor?
    Answer: A sturgeon
  5. What do you call a policeman in bed?
    Answer: An undercover cop
  6. What do you call a pencil that is broken?
    Answer: Pointless

Up Next:

Related: 87 Funniest Doctor Jokes To Cure Any Ailment

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram Email

Related Articles

Swimwear experts highlight the latest looks for the pool or beach | Canada Voices

Swimwear experts highlight the latest looks for the pool or beach | Canada Voices

Lifestyle 11 July 2026
10th Jul: Miguel Ángel Blanco: The 48 Hours that Changed Spain (2026), 1hr 34m [TV-14] (6/10)

10th Jul: Miguel Ángel Blanco: The 48 Hours that Changed Spain (2026), 1hr 34m [TV-14] (6/10)

Lifestyle 11 July 2026
Mary Simon gets send-off at Governor General’s Performing Arts Awards, TELUS gala raises funds for youth | Canada Voices

Mary Simon gets send-off at Governor General’s Performing Arts Awards, TELUS gala raises funds for youth | Canada Voices

Lifestyle 11 July 2026
How Champagne producers maintain a consistent product from year to year despite warmer temperatures | Canada Voices

How Champagne producers maintain a consistent product from year to year despite warmer temperatures | Canada Voices

Lifestyle 11 July 2026
Carney heading to Alberta for Calgary Stampede

Carney heading to Alberta for Calgary Stampede

Lifestyle 11 July 2026
Jason Statham’s highest-rated action movie is completely free to stream now

Jason Statham’s highest-rated action movie is completely free to stream now

Lifestyle 11 July 2026
Top Articles
The Mother May I Story – Chickpea Edition

The Mother May I Story – Chickpea Edition

18 May 202498 Views
How to Keep Your Business Finances Organized All Year Round

How to Keep Your Business Finances Organized All Year Round

3 October 202589 Views
LearnToTrade: A Comprehensive Look at the Controversial Trading School

LearnToTrade: A Comprehensive Look at the Controversial Trading School

28 April 202478 Views
Why Should a Couple in Love Visit an Escape Room?

Why Should a Couple in Love Visit an Escape Room?

30 September 202551 Views
Demo
Don't Miss
Carney heading to Alberta for Calgary Stampede
Lifestyle 11 July 2026

Carney heading to Alberta for Calgary Stampede

On the heels of his latest trip abroad, Prime Minister Mark Carney is heading to…

Jason Statham’s highest-rated action movie is completely free to stream now

Jason Statham’s highest-rated action movie is completely free to stream now

6 of the best summer food festivals worth a road trip from Toronto, Canada Reviews

6 of the best summer food festivals worth a road trip from Toronto, Canada Reviews

85 Funniest ‘What Do You Call?’ Jokes To Crack You Up

85 Funniest ‘What Do You Call?’ Jokes To Crack You Up

About Us
About Us

Canadian Reviews is your one-stop website for the latest Canadian trends and things to do, follow us now to get the news that matters to you.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
Our Picks
Swimwear experts highlight the latest looks for the pool or beach | Canada Voices

Swimwear experts highlight the latest looks for the pool or beach | Canada Voices

10th Jul: Miguel Ángel Blanco: The 48 Hours that Changed Spain (2026), 1hr 34m [TV-14] (6/10)

10th Jul: Miguel Ángel Blanco: The 48 Hours that Changed Spain (2026), 1hr 34m [TV-14] (6/10)

Mary Simon gets send-off at Governor General’s Performing Arts Awards, TELUS gala raises funds for youth | Canada Voices

Mary Simon gets send-off at Governor General’s Performing Arts Awards, TELUS gala raises funds for youth | Canada Voices

Most Popular
Why You Should Consider Investing with IC Markets

Why You Should Consider Investing with IC Markets

28 April 202430 Views
OANDA Review – Low costs and no deposit requirements

OANDA Review – Low costs and no deposit requirements

28 April 2024362 Views
LearnToTrade: A Comprehensive Look at the Controversial Trading School

LearnToTrade: A Comprehensive Look at the Controversial Trading School

28 April 202478 Views
© 2026 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.
  • Privacy Policy
  • Terms of use
  • Advertise
  • Contact us

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.